Om oss


Kiropraktor Tor-Joachim Bjørnstad, D.C. M.N.K.F. Tor-Joachim Bjørnstad er oppvokst på Hedmark og tok sin kiropraktorutdannelse ved Palmer College of Chiropractic i Davenport, USA. Under sin utdannelse i USA var han blant annet med å tilby kiropraktisk behandling til mindre priviligerte gjennom en midlertidig kiropraktisk klinikk i Bequia, Grenadinene. Her var han med å sette opp den midlertidige klinikken og fungerte som kiropraktor under dette engasjementet.

I årene etter endt utdannelse jobbet han ved Bryne Kiropraktorklinikk, hvor han jobbet med Atle Aarre som mentor og læremester. Atle ble i 2006 kåret til Årets kiropraktor i Norge og han underviser i behandlingsteknikker både nasjonalt og internasjonalt i regi av Norsk Kiropraktorforening. Tor-Joachim tilegnet seg en bred klinisk erfaring og kompetanse gjennom en travel praksis på Bryne, og han tok over Skar Kiropraktorsenter sommeren 2015.

Tor-Joachim har flere spesialkurs og etterutdannelse innenfor spesifikk behandlingsteknikk, røntgenanalyse, bløtvevsbehandling og ekstremitetsbehandling. Han har en helhetlig tilnærming til faget, noe som vil si at han er opptatt av samspillet mellom ledd, muskler og nervesystem - samt ser viktigheten av fysisk aktivitet, bevegelighet og korrekt ernæringVi holder til i topp moderne og flotte lokaler på Vikodden, nærmere bestemt Østre Totenveg 107. Her er det parkeringsplass rett utenfor inngangen med gratis parkering. Velkommen!